kauntungan KITA

kita duwe personel profesional lan peralatan profesional

Apa Pilih Kita

We duwe peralatan produksi anjog ing donya, efficiency dhuwur, kualitas apik, anggere pesenan cukup gedhe, kapasitas kita cukup kuwat.

  • company_intr

Produk Anyar

Babagan Kita

Ningbo Changliang Paper Products Co., LTD. didegaké ing 2019, dumunung ing Ningbo City, cedhak pelabuhan ningbo lan Shanghai Port. Produk utama: Perusahaan iki minangka produksi khusus: piring kertas, kothak nedha awan kertas, cangkir kertas, serbet, set pesta lan perusahaan terkemuka produk kertas liyane. Kabeh produk kita wis lulus testing kualitas pangan cocog lan audit.Teknologi riset lan pangembangan lan produksi: kita duwe personel profesional lan peralatan profesional, bisa nyedhiyani sampeyan ora bisa ngatasi masalah.

Featured Press

  • 0efb8ccff308d70616791926df25dc6

    2021 analisis tren rega pasar industri kertas China

    Wiwit Februari 2021, PPI industri kertas mboko sithik pulih, lan ing Mei 2021, PPI industri kertas bakal mundhak 5,0% saben taun. Utamane amarga kenaikan global rega pulp lan energi ing hulu pembuatan kertas, sing nambah produksi ...

  • news

    Produk kertas ngganti produk plastik

    Para ahli prédhiksi manawa produksi lan pemasaran produk ijo ing abad kaping 21 bakal dadi arus utama pemasaran donya. Produk plastik nggawa penak kanggo manungsa ing wektu sing padha, nanging uga ngasilake akeh "polusi putih", sing wis dadi masalah sosial utama ...

  • news

    Apa COVID-19 lan kepiye cara nyegah?

    COVID-19 (Corona Virus Disease 2019), uga dikenal minangka "COVID-19", dijenengi dening Organisasi Kesehatan Dunia minangka "Coronavirus Disease 2019" [1] [2], nuduhake radhang paru-paru sing disebabake infeksi novel coronavirus 2019. Tanggal 11 Februari 2020, Dirjen Tedros Adhanom Ghebreyes...

  • news

    Apa tegese energi khusus

    Energi nuduhake sumber daya sing bisa nyedhiyakake energi. Energi ing kene biasane nuduhake energi panas, energi listrik, energi cahya, energi mekanik, energi kimia lan liya-liyane. Zat sing bisa nyedhiyakake kinetik, mekanik lan energi kanggo manungsa Sumber energi bisa dipérang dadi ...

icon_instagram_follow

Tur Pabrik

Waca liyane