250 * 330 * 400 Napkins werna nganggo

Katrangan singkat:

Serbet warna yaiku sublimasi serbet putih, saengga panggunaan handuk kertas dadi jagad warna sing warni. Iki misuwur banget ing macem-macem negara, digunakake ing festival, ulang tahun, pesta, kumpul kulawarga lan papan liyane, utamane kanggo cocog lan nambah pemandangan, banjur nggawe atmosfer sing anget, romantis lan semangat.


Detail Produk

Tag produk

Proses produk kita, teknologi percetakan flexographic, miturut desain pola sing sampeyan butuhake, dokumen pangolahan warna, produksi piring resin warna sing cocog. Nganggo teknologi printing flexographic, nempel piring resin menyang roller piring printing mesin, nggunakake printing tinta kedele perlindungan lingkungan, nyetel piring printing kanggo pisanan, kanggo overprint posisi, nyetel meksa, nggawe pola printing seragam, cetha. Nyetel warna tinta maneh, overprint posisi, entuk efek sing dikarepake, pencet renda, potong produk, miturut kabutuhan kanggo kemasan. Kita nggunakake 18 gram, telung lapisan, 250/330/400 materi kanggo gawé, kanggo nggayuh ukuran produk sing dibutuhake, model. Produk kita duwe: perlindungan lingkungan, biodegradable, panyerepan banyu sing kuwat, pola cetak sing jelas, lan liya-liyane. Sawise printing, kita uga bisa nggunakake teknologi bronzing, lumahing prodhuk bisa duwe macem-macem werna emas, supaya prodhuk wis atmosfer luwih dhuwur-mburi lan bahan. Mesin ngecor siji-wektu, efisiensi dhuwur, konsesi rega, sampeyan bisa pesen kapan wae.

Desain gratis serbet warna kanthi printing OGO
Teknologi embossing ganda bertekstur, pola laminasi banget, jelas
Produksi ijo 450 ° perawatan suhu dhuwur, alus lan nyaman, ora ana bledug lan ora ana serpihan, serat dawa lan cendhak digabungake karo kulit sing ramah lan ora invasif
Desain gratis lan gaya anyar, resepsi profesional siji-kanggo-siji ing 3 menit

Ramah kulit, alus lan gampang dilipat tanpa flaking
Fleksibel lan stretchable, ora gampang rusak utawa cacat, luwih awet
Nyerep banyu sajrone 2 detik
Skenario Aplikasi|Murni saka kemurnian kanggo kesehatan

Flower series of color napkins Flower series of color napkins

250*330* 400 disposable Color Napkins

Ramah kulit lan alus, ora gampang dilipat, ora ana serpihan
3 lapisan embossing saben sheet
3 lapis kertas tisu embossed sing luwih kandel, luwih alus, lan ora bakal ilang
Nyerep ing 2 detik
Cara prasaja kanggo nguji kertas: kacepetan panyerepan lan jumlah banyu sing diserap
Digawe saka pulp kayu mentah lan pulp tebu, ora ambune alami
Dikemas ing kothak hadiah PVC sing atos, iki minangka hadiah sing apik kanggo sampeyan
Saben pola duwe sumber desain lan konsep dhewe, mula saben produk luwih menarik lan migunani.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita