Babagan Kita

Profil Perusahaan

Ningbo Changliang paper products Co., Ltd. dumunung ing Ningbo, Zhejiang, kutha ekonomi lan perdagangan paling gedhé ing China.

icon03

Layanan Profesional

Kutha ekonomi lan perdagangan paling gedhe ing China. Pabrik kita fokus ing manufaktur lan nyedhiyakake macem-macem produk sing bisa digunakake kanthi visi unik kanggo mimpin pangiriman produk lan layanan sing berkualitas tinggi.

icon02

Produk Kita

Produk kita utamane kalebu: kertas sing bisa dibuwang, barang-barang biodegradable lan produk rumah tangga, kayata: piring kertas, cangkir kertas, serbet, kothak kertas, taplak meja, bendera pesta ulang tahun, lan liya-liyane, barang biodegradable.

icon01

Pasar Kita

Pabrik kita duwe sawetara taun pengalaman ekspor, pasar ekspor utamane menyang Amerika Serikat, Jepang, Rusia, Australia lan kutha-kutha Eropa, Amerika lan Asia Tenggara liyane.

Kualitas apik banget

Perusahaan nganggo manajemen ramping, saka produksi nganti kontrol kualitas, integrasi penjualan.

about us

Kita duwe peralatan percetakan canggih, lan peralatan produksi kanthi otomatis. Personel manajemen teknis pabrik: kanthi pengalaman luwih saka 10 taun, kenal karo produksi lan proses produk. Bahan dikontrol kanthi ketat, mung apik, ora ala, bahan kertas food grade digunakake, cukup gram jumlah sing cukup. Kustomisasi produk anyar ing wektu adhedhasar kabutuhan lan kepiye pasar sing disenengi. Desainer kita dhewe kanggo riset lan ngembangake produk anyar, kita uga bisa nggawe cetakan anyar miturut kabutuhan pelanggan, kanggo entuk produk sing dikarepake pelanggan bisa entuk. Pabrik iku jejer kanggo Ningbo port lan Shanghai port, trep transportasi.

about us

Tujuan Enterprise

Tujuan perusahaan kita yaiku: kanggo pelanggan lan wong tuwa sing apik. Perusahaan iki saya mundhak, lan kita welcome kabeh pelanggan kanggo ngunjungi perusahaan kita. Kita ngarep-arep kanggo netepake long-term lan hubungan koperasi cedhak karo pelanggan, lan berkembang bebarengan ing basis saka kauntungan bebarengan lan win-win kahanan.