Piring nedha bengi kertas Natal

  • Christmas paper dinner plates

    Piring nedha bengi kertas Natal

    Ing omah, supermarket, restoran, pesta lan kegiatan liyane, apa sampeyan isih nggunakake produk plastik sing ora ramah lingkungan? Ora babar pisan. Mesthi ora. Produk kertas sekali pakai ningbo Changliang. Nanging, kita minangka pabrik sing sampeyan butuhake. Kita profesional. Piring kertas kita bisa ngasilake 7/8/9/10/11/12 inci saka sembarang produk wangun, materi kita saka 200g - 560g, kertas food grade, ramah lingkungan, degradable.