Hubungi Kita

Ningbo Chang Liang Paper Products Co., Ltd.

alamat

Desa Jian Zhuang, Jalan Shi Qi, Distrik Haishu, Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang

Telpon

0086-13757462801
0086-15757473033

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm
Setu, 
Minggu: Tutup

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita