Piring nedha bengi kertas sing bisa digunakake

Katrangan singkat:

Grosir nganggo piring kertas supermarket kulawarga pesta ulang tahun. Produk kita teka ing macem-macem wangun lan ukuran: 7/8/9/10/12 inci, bunder, kothak, wangun kewan, etc. Kita bisa ngatur apa wae sing perlu.


Detail Produk

Tag produk

Model Bahan Ukuran rampung Rega unit $ MOQ
7 inch 200-350 g 18 cm 0.02-0.06 50000
8 inch 250-350 g 20.5cm 0.03-0.06 50000
9 inch 300-400g 23 cm 0.03-0.1 50000
10 inchi 350-400 g 25.5cm 0.04-0.15 50000
11 inci 400-560 g 28 cm 0.05-0.2 50000
12 inchi 400-560 g 30.5cm 0.05-0.2 50000

Kita nggunakake bahan kertas food grade kualitas dhuwur, antarane 200g lan 500g, kita bisa nyithak pola lan werna apa wae sing dikarepake. Proses produksi produk : 1. Nggawe piring printing miturut document printing, Cut ukuran sing dibutuhake, pola print lan mbandhingaké werna saka sampel printing kanggo printing lengkap. 2. Nggawe perawatan permukaan miturut kabutuhan sampeyan. 3. Miturut dokumen sing dicithak, nggawe piso sing cocog kanggo nglereni potongan cilik kanggo ngrampungake produk cilik. 4. Sijine potongan cilik produk menyang mesin cetakan kanggo nggawe produk sing dikarepake. 5. Miturut kabutuhan, cocog packaging.

Panggunaan lan kaluwihan

1.kualitas cahya, anti breakage. Dibandhingake karo botol kaca, piring kertas luwih entheng lan ora gampang pecah.
2. Biaya murah; Kualitas cahya bisa ngirit biaya sirkulasi. Pilihan paling apik kanggo perlengkapan pesta. Materi perlindungan lingkungan, ngirit biaya reresik peralatan meja kaca.
3. Efek katon apik; Dekorasi printing gampang digayuh, efek publisitas sing apik, bisa ningkatake penjualan.
Kita minangka pabrik sing jujur. Kita nggunakake bobot materi sing dibutuhake. Kita ora bakal ngethok sudhut. Kualitas produk: ora gampang deformasi, ora retak, bocor lenga bocor banyu lan masalah liyane. Kita duwe produksi profesional, produksi, tim kualitas. Amarga saka profesional, supaya rega uga duwe kauntungan gedhe. Ayo, kita butuh pesenan sampeyan, lan sampeyan butuh layanan lan kualitas. Lan ing kono crita kita diwiwiti, kerja bareng kanggo menang..

Disposable paper dinner plates
Disposable paper dinner plates
Disposable paper dinner plates
Disposable paper dinner plates
Disposable paper dinner plates
Disposable paper dinner plates

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk