Piring kertas sing bisa rusak lingkungan

Katrangan singkat:

Apa sampeyan isih nggunakake piranti kaca utawa keramik nalika ana pesta? Ora, sampeyan mesthi ora nggunakake produk sing larang lan gampang rusak iki maneh.


Detail Produk

Tag produk

Sampeyan bakal nemokake akeh piring nedha bengi kertas sing bisa digunakake, ramah lingkungan, biodegradable ing supermarket. Produk kasebut gampang digunakake lan murah. Iku dijupuk akeh dikarepake ing pasar. Nggolek pabrik koperasi, supplier, sampeyan bisa hubungi kita. Pabrik kita duwe peralatan percetakan canggih, bisa nyithak macem-macem pola, warna. Kita duwe mesin pemotong mati kanthi otomatis, bisa kanthi cepet ngolah produk sing dicithak. Lumahing produk kita bisa menehi perawatan kinclong banget, produk luwih ayu. Kita uga bisa nggunakake film PE utawa film degradable PLA kanggo lumahing. Masalah anti banyu lan lenga wis ditanggulangi. Kita duwe akeh mesin cetakan, macem-macem ukuran cetakan, 7/8/9/10/11/12, bunder, persegi, bentuk kewan, bentuk kembang lan liya-liyane. Bentuk produk kasebut unik. 400000PSC bisa diprodhuksi saben dina. Kita nggunakake kertas food grade minangka bahan, lan 200-560 gram bisa diprodhuksi. Kontrol ketat dening departemen kualitas produk. Aja ngeculake titik masalah cilik. Buruh kita dilatih kanthi profesional, kanthi kesadaran kualitas dhuwur lan katrampilan ngatasi masalah sing kuwat. Saiki, ing tataran epidemi, kapasitas produksi wis suda ing akeh panggonan, lan pangiriman alon lan kabutuhan produksi ora bisa ketemu. Kita uga duwe pengaruh, nanging ngatasi kesulitan, ngatasi masalah, cara ngganti mesin, ngatasi masalah. Produksi ora kena pengaruh. Muga-muga pesenan sampeyan ora kena pengaruh. Yen sampeyan mbutuhake kita kanggo nyedhiyani produk, hubungi kita, kita bakal menehi layanan sing luwih apik, rega luwih cukup, wektu pangiriman luwih efisien

Environmentally degradable paper plates04
Environmentally degradable paper plates03
Environmentally degradable paper plates02
Environmentally degradable paper plates01

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita