Napkin

  • 250*330* 400 disposable Color Napkins

    250 * 330 * 400 Napkins werna nganggo

    Serbet warna yaiku sublimasi serbet putih, saengga panggunaan handuk kertas dadi jagad warna sing warni. Iki misuwur banget ing macem-macem negara, digunakake ing festival, ulang tahun, pesta, kumpul kulawarga lan papan liyane, utamane kanggo cocog lan nambah pemandangan, banjur nggawe atmosfer sing anget, romantis lan semangat.

  • Flower series of color napkins

    Seri kembang saka serbet warna

    Napkin, serbet werna digawe saka 3 lapis kertas bahan 18g utawa 2 lapis kertas 18g. Mesthi, ana sawetara bisnis ala nggunakake 15-16 gram kertas tinimbang. Saiki ayo ndelok produk kasebut.