2021 analisis tren rega pasar industri kertas China

Wiwit Februari 2021, PPI industri kertas mboko sithik pulih, lan ing Mei 2021, PPI industri kertas bakal mundhak 5,0% saben taun. Utamane amarga mundhake rega pulp lan energi ing hulu pabrik kertas, sing nambah biaya produksi negaraku.perusahaan nggawe kertas, anjog kanggo munggah saka prices kertas.

0efb8ccff308d70616791926df25dc6

Data inti artikel iki: PPI Industri Kertas, Biaya Operasi Perusahaan Industri Kertas, Rega Satuan Impor Pulp

Rega kertas domestik terus mundhak banget

Miturut owah-owahan ing indeks rega produser (PPI) industri kertas domestik sing diumumake dening Biro Statistik Nasional, wiwit taun 2019 nganti 2020, PPI industri kertas nasional bakal terus mudhun, nanging bakal mboko sithik. mundhak saka Februari 2021 nganti Mei 2021. PPI industri mundhak 5,0% saben taun ing sasi kasebut.

Miturut Asosiasi Kertas China, wiwit April 2021, rega bekas pabrik sawetara produk kertas rumah tangga mundhak 10% -20%; anjogperusahaan kertas kemasanuga ngetokake "surat kenaikan rega" siji-sijine. Ing tanggal 17 Mei, industri kertas kemasan Sembilan Dragons Paper, sing rangking nomer 1 ing produksi domestik, ngluncurake kenaikan rega kaping telu ing Mei.


Wektu kirim: Nov-03-2021