Produk kertas ngganti produk plastik

Para ahli prédhiksi manawa produksi lan pemasaran produk ijo ing abad kaping 21 bakal dadi arus utama pemasaran donya. Produk plastik nggawa penak kanggo manungsa ing wektu sing padha, nanging uga ngasilake akeh "polusi putih", sing wis dadi masalah sosial utama ing donya saiki. Begjanipun, manungsa wis wiwit nantang path lingkungan lawas "polusi pisanan, perawatan mengko". Pangembangan produk perlindungan lingkungan ijo lan ngilangi polusi putih wis dadi konsensus kabeh manungsa. Saiki, saka sudut pandang internasional, kabeh kemasan produk plastik angel mlebu pasar internasional, Eropa lan Amerika Serikat lan akeh negara maju liyane nglarang panggunaan kemasan plastik lan peralatan makan plastik busa. Ing China, pamrentah ing kabeh tingkat, kayata Shanghai, Beijing, Hangzhou, Fuzhou, Wuhan, Guangzhou, Ningbo lan kutha-kutha liyane, uga kementerian Kereta Api lan Kementerian Komunikasi uga wis ngetokake dekrit sing nglarang peralatan meja busa sing ora bisa rusak. Saiki, reformasi produk kemasan plastik global saya mundhak, "kertas tinimbang plastik" kemasan ijo wis dadi tren pangembangan industri kemasan donya. Ing gaya umum iki, jinis anyar saka tableware ijo, yaiku tableware kertas, lair. Tableware cetakan kertas minangka teknologi anyar lan produk anyar sing diwiwiti dening negara kita. Iku produk panggantos saka tableware umpluk kang populer ing pasar domestik. Tableware digawe saka pulp serat tanduran murni minangka bahan baku utama lan dibentuk kanthi teknologi canggih lan proses ilmiah. Proses iki ngganti cara ngecor kothak kertas tradisional, nanging nggunakake cara ngecor kertas tebu, ngatasi kekuatan banget serat tanduran. Ing babagan bukti anti banyu lan minyak, cara nyemprot sing diadopsi ing pirang-pirang negara uga wis diganti. Nanging, aditif anti banyu dilebokake ing tahap proses slurry, lan aditif kasebut adsorbed ing serat tanduran kanggo mencet panas, nyuda proses uyuh lan nambah kekuatan produk. Perbandingan teknologi peralatan meja kertas, nggunakake pulp kayu minangka bahan mentahan, nggunakake peralatan meja kadhemen kadhemen karton mung cocog kanggo panganan panganan barat sing garing, anti banyu, tahan minyak, tahan panas lan sifat liyane. Bisa adaptasi karo kabiasaan diet saben negara, lan nduweni kaluwihan non-beracun lan hambar, anti banyu lan resistance lenga, komprèsi lan tension, trep lan ditrapake, etc., Dites dening departemen pengawasan kesehatan cocog, kabeh pratondho wis tekan. standar kesehatan kemasan pangan. Rumus proses produksi sing diwasa, operasi peralatan sing stabil, output saben dina saben baris produksi kira-kira 50,000 ~ 100,000. Kabeh proses produksi ora polusi. Supaya ora ngrusak sumber daya alas, bahan mentah saka produk iki yaiku pulp jerami, alang-alang, jerami, ampas tebu lan liya-liyane, tinimbang pulp kayu. Ing sisih lor lan kidul China, bubur buluh lan serat tebu bisa digunakake minangka bahan mentah miturut kahanan lokal. Kanthi cara iki, produk asale saka alam, bali menyang alam, sampah bisa didaur ulang. Sanajan ora didaur ulang, serat tanduran bisa ngrusak dhewe ing wektu sing cendhak, sing migunani kanggo keseimbangan ekologis tanah sing subur. Kanthi dhasar ngatasi "polusi putih" bebaya umum iki. Saiki, kita nandur modal ing pambangunan basis produksi tableware cetakan pulp, kanthi aktif nanggapi telpon pemerintah, ilmu pengetahuan lan teknologi minangka pandhuan, perlindungan lingkungan minangka tanggung jawab dhewe, pangembangan produk perlindungan lingkungan, kontrol polusi putih, keuntungan ekonomi lan sosial pinunjul. Saiki, ing perawatan produk perlindungan lingkungan polusi putih, wis ana jinis plastik sing bisa diurai, yaiku plastik fotodegradasi lan plastik biodegradable. Nanging, prabédan antarane plastik degradable lan plastik non-degradable ora luwih saka owah-owahan saka geometri obyek, kang ora bisa dhasar ngatasi masalah polusi putih molekul plastik. Produk kita bisa nyukupi kabutuhan sampeyan lan entuk asil win-win.


Wektu kirim: Oct-18-2021