cangkir kertas

  • Twelve ounse Disposable Paper Cup

    Piala Kertas Pakai Rolas ons

    Cangkir kertas yaiku jinis wadhah kertas sing digawe kanthi proses mekanik lan diikat nganggo kertas dasar (kertas putih). Wujudipun wujud cangkir cangkem. Cangkir kertas digawe lilin kanggo panganan beku kanggo nyimpen es krim, senggol, mentega, lsp.

  • seven/nine ounse paper cups

    pitu / sangang cangkir kertas ons

    Ukuran produk, 7/8/9/10/12/16/20 oz., lsp. Pasar nggunakake akeh produk 7/9 ons. Produk kita kalebu saka 200g nganti 350g kertas. Single-side film lan pindho teknologi film sisih.