Kothak nedha awan kertas

  • Disposable color Paper Lunch Boxes

    Kothak Nedha awan Kertas warna sing bisa digunakake

    Kothak nedha awan kertas, nuduhake produksi bahan kothak nedha awan kertas sing digunakake kanggo kothak nedha awan kertas, kothak nedha awan kertas umume, trep kanggo nggunakake, biaya murah, wis akeh digunakake ing industri katering. Amarga digawe saka bahan kertas, bisa didaur ulang lan diproses kanthi ngubur utawa ngobong, tanpa nyebabake polusi lingkungan sing serius, lan nduweni nilai perlindungan lingkungan sing dhuwur.

  • Multi-box paper lunch boxes

    Kothak nedha awan kertas multi-kotak

    Kertas Kraft sing diimpor, kertas Kraft digawe saka pulp kayu konifer sulfat, minangka bahan mentah, kanthi tekstur sing angel lan kuwat. Kothak nedha awan kertas, kanthi pasar lan kabutuhan wong, kothak nedha awan kertas sing bisa digunakake luwih akeh wong sing kudu digunakake. Utamane sajrone wabah saiki, kothak dhaharan kertas sing bisa digunakake ora ana.