piring kertas

  • Halloween disposable Paper Plates

    Piring Kertas nganggo Halloween

    Piring kertas Halloween minangka produk tema sing asring digunakake. Pelanggan biasane miwiti ngrancang desain liburan ing awal saben taun.

  • Environmentally degradable paper plates

    Piring kertas sing bisa rusak lingkungan

    Apa sampeyan isih nggunakake piranti kaca utawa keramik nalika ana pesta? Ora, sampeyan mesthi ora nggunakake produk sing larang lan gampang rusak iki maneh.

  • Custom disposable Paper Plates

    Piring Kertas sing bisa digunakake khusus

    Kita minangka pabrik saka China: kita bisa ngatur kabeh jinis piring kertas kanthi profesional. Yen sampeyan pengin produk, kanthi ide lan desain, crita kita bisa diwiwiti.

  • Party disposable Paper Plates

    Piring Kertas sing bisa digunakake kanggo pesta

    Grosir nganggo piring kertas supermarket kulawarga pesta ulang tahun. Produk kita teka ing macem-macem wangun lan ukuran: 7/8/9/10/12 inci, bunder, kothak, wangun kewan, etc. Kita bisa ngatur apa wae sing perlu. Kita nggunakake bahan kertas food grade kualitas dhuwur, antarane 200g lan 500g, kita bisa nyithak pola lan werna apa wae sing dikarepake. Proses produksi produk

  • Disposable paper dinner plates

    Piring nedha bengi kertas sing bisa digunakake

    Grosir nganggo piring kertas supermarket kulawarga pesta ulang tahun. Produk kita teka ing macem-macem wangun lan ukuran: 7/8/9/10/12 inci, bunder, kothak, wangun kewan, etc. Kita bisa ngatur apa wae sing perlu.

  • Christmas paper dinner plates

    Piring nedha bengi kertas Natal

    Ing omah, supermarket, restoran, pesta lan kegiatan liyane, apa sampeyan isih nggunakake produk plastik sing ora ramah lingkungan? Ora babar pisan. Mesthi ora. Produk kertas sekali pakai ningbo Changliang. Nanging, kita minangka pabrik sing sampeyan butuhake. Kita profesional. Piring kertas kita bisa ngasilake 7/8/9/10/11/12 inci saka sembarang produk wangun, materi kita saka 200g - 560g, kertas food grade, ramah lingkungan, degradable.