Piring Kertas sing bisa digunakake kanggo pesta

Katrangan singkat:

Grosir nganggo piring kertas supermarket kulawarga pesta ulang tahun. Produk kita teka ing macem-macem wangun lan ukuran: 7/8/9/10/12 inci, bunder, kothak, wangun kewan, etc. Kita bisa ngatur apa wae sing perlu. Kita nggunakake bahan kertas food grade kualitas dhuwur, antarane 200g lan 500g, kita bisa nyithak pola lan werna apa wae sing dikarepake. Proses produksi produk


Detail Produk

Tag produk

Model Material Fukuran sing disedhiyakake Uregane $ MOQ
7 inch 200-350g 18cm 0.02-0.06 50000
8 inch 250-350 g 20,5 cm 0.03-0.06 50000
9 inch 300-400g 23 cm 0.03-0.1 50000
10 inch 350-400g 25,5cm 0.04-0.15 50000
11 inchi 400-560g 28cm 0.05-0.2 50000
12 inch 400-560g 30.5cm 0.05-0.2 50000

Panggunaan lan kaluwihan

1. Bisa ditambah karo macem-macem bahan, nambah fungsi perlindungan. Iku lan aluminium foil, plastik lan bahan komposit liyane bisa nyegah rusak saka isi korupsi.
2. Kinerja shading sing apik, luwih bisa njaga warna, wewangian, rasa isi.

Party paper plates (5)Party paper plates (1)

Saben pihak, ana raos kaetung ing atiku, nanging sing paling iku kita duwe seneng, seneng muter, kabeh liyane dadi ora penting. Apa sampeyan duwe pesta dina iki? Pesta Natal, pesta kelas, pesta bal-balan, lsp. Mesthi sampeyan butuh piring kertas pesta sing bisa digunakake. Amarga produk kita bisa ngemot kabeh jinis kue, keju, woh-wohan, biskuit, panganan. Trep banget, ramah lingkungan, lan ora ngrusak lingkungan. Kita bisa gawé macem-macem seri tema piring kertas, materi saka kertas food grade, ukuran 7/8/9/10/11/12 inch. Regane pas. Kita pabrik, dudu pedagang. Hubungi kita kanggo miwiti pertunjukan.

Party paper plates (2)Party paper plates (3)Party paper plates (4)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita