Piring kertas pesta

  • Party disposable Paper Plates

    Piring Kertas sing bisa digunakake kanggo pesta

    Grosir nganggo piring kertas supermarket kulawarga pesta ulang tahun. Produk kita teka ing macem-macem wangun lan ukuran: 7/8/9/10/12 inci, bunder, kothak, wangun kewan, etc. Kita bisa ngatur apa wae sing perlu. Kita nggunakake bahan kertas food grade kualitas dhuwur, antarane 200g lan 500g, kita bisa nyithak pola lan werna apa wae sing dikarepake. Proses produksi produk