Produk

  • Disposable color Paper Lunch Boxes

    Kothak Nedha awan Kertas warna sing bisa digunakake

    Kothak nedha awan kertas, nuduhake produksi bahan kothak nedha awan kertas sing digunakake kanggo kothak nedha awan kertas, kothak nedha awan kertas umume, trep kanggo nggunakake, biaya murah, wis akeh digunakake ing industri katering. Amarga digawe saka bahan kertas, bisa didaur ulang lan diproses kanthi ngubur utawa ngobong, tanpa nyebabake polusi lingkungan sing serius, lan nduweni nilai perlindungan lingkungan sing dhuwur.

  • 250*330* 400 disposable Color Napkins

    250 * 330 * 400 Napkins werna nganggo

    Serbet warna yaiku sublimasi serbet putih, saengga panggunaan handuk kertas dadi jagad warna sing warni. Iki misuwur banget ing macem-macem negara, digunakake ing festival, ulang tahun, pesta, kumpul kulawarga lan papan liyane, utamane kanggo cocog lan nambah pemandangan, banjur nggawe atmosfer sing anget, romantis lan semangat.

  • Twelve ounse Disposable Paper Cup

    Piala Kertas Pakai Rolas ons

    Cangkir kertas yaiku jinis wadhah kertas sing digawe kanthi proses mekanik lan diikat nganggo kertas dasar (kertas putih). Wujudipun wujud cangkir cangkem. Cangkir kertas digawe lilin kanggo panganan beku kanggo nyimpen es krim, senggol, mentega, lsp.

  • Multi-box paper lunch boxes

    Kothak nedha awan kertas multi-kotak

    Kertas Kraft sing diimpor, kertas Kraft digawe saka pulp kayu konifer sulfat, minangka bahan mentah, kanthi tekstur sing angel lan kuwat. Kothak nedha awan kertas, kanthi pasar lan kabutuhan wong, kothak nedha awan kertas sing bisa digunakake luwih akeh wong sing kudu digunakake. Utamane sajrone wabah saiki, kothak dhaharan kertas sing bisa digunakake ora ana.

  • seven/nine ounse paper cups

    pitu / sangang cangkir kertas ons

    Ukuran produk, 7/8/9/10/12/16/20 oz., lsp. Pasar nggunakake akeh produk 7/9 ons. Produk kita kalebu saka 200g nganti 350g kertas. Single-side film lan pindho teknologi film sisih.

  • Flower series of color napkins

    Seri kembang saka serbet warna

    Napkin, serbet werna digawe saka 3 lapis kertas bahan 18g utawa 2 lapis kertas 18g. Mesthi, ana sawetara bisnis ala nggunakake 15-16 gram kertas tinimbang. Saiki ayo ndelok produk kasebut.

  • Halloween disposable Paper Plates

    Piring Kertas nganggo Halloween

    Piring kertas Halloween minangka produk tema sing asring digunakake. Pelanggan biasane miwiti ngrancang desain liburan ing awal saben taun.

  • Environmentally degradable paper plates

    Piring kertas sing bisa rusak lingkungan

    Apa sampeyan isih nggunakake piranti kaca utawa keramik nalika ana pesta? Ora, sampeyan mesthi ora nggunakake produk sing larang lan gampang rusak iki maneh.

  • Custom disposable Paper Plates

    Piring Kertas sing bisa digunakake khusus

    Kita minangka pabrik saka China: kita bisa ngatur kabeh jinis piring kertas kanthi profesional. Yen sampeyan pengin produk, kanthi ide lan desain, crita kita bisa diwiwiti.

  • Party disposable Paper Plates

    Piring Kertas sing bisa digunakake kanggo pesta

    Grosir nganggo piring kertas supermarket kulawarga pesta ulang tahun. Produk kita teka ing macem-macem wangun lan ukuran: 7/8/9/10/12 inci, bunder, kothak, wangun kewan, etc. Kita bisa ngatur apa wae sing perlu. Kita nggunakake bahan kertas food grade kualitas dhuwur, antarane 200g lan 500g, kita bisa nyithak pola lan werna apa wae sing dikarepake. Proses produksi produk

  • Disposable paper dinner plates

    Piring nedha bengi kertas sing bisa digunakake

    Grosir nganggo piring kertas supermarket kulawarga pesta ulang tahun. Produk kita teka ing macem-macem wangun lan ukuran: 7/8/9/10/12 inci, bunder, kothak, wangun kewan, etc. Kita bisa ngatur apa wae sing perlu.

  • Christmas paper dinner plates

    Piring nedha bengi kertas Natal

    Ing omah, supermarket, restoran, pesta lan kegiatan liyane, apa sampeyan isih nggunakake produk plastik sing ora ramah lingkungan? Ora babar pisan. Mesthi ora. Produk kertas sekali pakai ningbo Changliang. Nanging, kita minangka pabrik sing sampeyan butuhake. Kita profesional. Piring kertas kita bisa ngasilake 7/8/9/10/11/12 inci saka sembarang produk wangun, materi kita saka 200g - 560g, kertas food grade, ramah lingkungan, degradable.