Piala Kertas Pakai Rolas ons

Katrangan singkat:

Cangkir kertas yaiku jinis wadhah kertas sing digawe kanthi proses mekanik lan diikat nganggo kertas dasar (kertas putih). Wujudipun wujud cangkir cangkem. Cangkir kertas digawe lilin kanggo panganan beku kanggo nyimpen es krim, senggol, mentega, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Cangkir kertas sing digunakake kanggo ngombe ombenan dilapisi plastik, tahan suhu ing ndhuwur 90 ℃, lan bisa uga mekar banyu. Cangkir kertas ditondoi kanthi safety, kesehatan, entheng lan trep. Panggonan umum, restoran, restoran bisa digunakake, bisa digunakake. Tuwung kertas dipérang dadi cangkir film PE siji-sisi lan cangkir film PE kaping pindho

● Tuwung kertas film PE siji-sisi: tuwung kertas sing diprodhuksi dening kertas film PE siji-sisi diarani tuwung kertas PE tunggal, lan ekspresi kasebut minangka nderek: sisih tuwung kertas sing ngemot banyu nduweni film PE Gamelan;
● Double-sisi PE ditutupi tuwung kertas: tuwung kertas diprodhuksi karo PE pindho sisi kertas ditutupi kertas disebut tuwung kertas PE pindho sisi, lan expression punika: tuwung kertas wis PE ditutupi nang lan njaba. Saiki kita duwe tuwung kertas film PLA perlindungan lingkungan sing bisa dianyari, perlindungan lingkungan lan degradable, aja padha sumelang ing masalah plastik.
● Ukuran cangkir kertas: Kita ngukur ukuran cangkir kertas ing ons (OZ). Contone, 9 ons lan 12 ons umum ing pasar.

Karakteristik produk kita

1. Kualitas cahya, anti pecah. Dibandhingake karo cangkir kaca, cangkir kertas luwih entheng lan ora ana bebaya pecah.
2. Biaya murah; Kualitas cahya bisa ngirit biaya sirkulasi.
3. Efek katon apik; Dekorasi printing gampang digayuh, efek publisitas sing apik, bisa ningkatake penjualan.
4. Bisa ditambah karo macem-macem bahan, nambah fungsi perlindungan. Iku lan aluminium foil, plastik lan bahan komposit liyane bisa nyegah rusak saka isi korupsi.
5. Kinerja shading sing apik, luwih bisa njaga warna, wewangian, rasa isi.
7. Bisa nggarap mesin kemasan kanggo entuk produksi lan kemasan kanthi kualitas lan kacepetan dhuwur.
7. Gampang kanggo mbukak lan segel, gampang kanggo mbukak lan mulihake.
8. Gampang nangani sampah lan gampang didaur ulang, bisa ngirit sumber daya.
9. Munculé teknologi anyar lan tuwung kertas PLA proses anyar, pangayoman lingkungan lan degradable, nyuda karusakan kanggo lingkungan. Kauntungan kita: kualitas apik, rega cukup. Mangga mbukak win-win road kita.


https://www.nbchangliang.com/paper-cup-product/





  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita